Головна НовиниІрпінь В Ірпені продовжують капітальний ремонт багатоповерхівки на вул. Котляревського, 52а

В Ірпені продовжують капітальний ремонт багатоповерхівки на вул. Котляревського, 52а

Автор: Max

На Київщині продовжують відновлювати об’єкти, пошкоджені внаслідок ведення бойових дій. Один з них — багатоквартирний будинок в Ірпені на 149 квартир, за адресою: вул. Котляревського, 52-а. Про це повідомили у Київській обласній військовій адміністрації.

У будівлі були вибиті вікна, дверні та балконні конструкції. Капітального ремонту також потребував фасад та дах будинку.

«Фахівці демонтували пошкоджені елементи та розпочали ремонтувати приміщення. Наразі вже замінили вибиті вікна, двері та балкони, облаштували укоси, відновили огородження сходових клітин та завершили оздоблення місць загального користування», — розповіли у КОВА. 

Photo 2024 07 15 16 24 48

Будівельники вже замінили пошкоджені інженерні мережі, відновили водовідведення, блискавкозахист та завершили вимощення навколо будівлі. Виконані роботи з утеплення та ремонту покрівлі і цоколю. Фахівці завершують утеплення та оздоблення фасаду будинку.

Нагадаємо, в Ірпені, на вул. Ярославська, продовжують відбудовувати багатоповерхівку. Ремонт даху вже виконаний на 100%. Фахівці продовжують встановлювати огороджувальні елементи. Будівельники завершують ремонт, утеплення та оздоблення фасадної частини будівлі.

Читати також