Головна НовиниІрпінь «Ірпінські вовки» познайомилися із Жаном Беленюком (відео)

«Ірпінські вовки» познайомилися із Жаном Беленюком (відео)

Автор: Max

Жан Беленюк, бронзовий призер Олімпійських ігор у Парижі, народний депутат України:

«Був вмотивований, приїхав, програв. Тобто, це була мотивація наполегливіше працювати далі. І вірити, що якщо зробиш всю необхідну роботу, пропрацюєш її, то буде результат».

Багаторазовий чемпіон України та Європи з греко-римської боротьби, бронзовий призер Олімпійських ігор у Парижі, народний депутат України Жан Беленюк – в Ірпені. Він приїхав на запрошення вихованців спортивного клубу з греко-римської боротьби «Ірпінські вовки». На зустріч із юними борцями Беленюк привіз свої три найважливіші нагороди. 

Жан Беленюк, бронзовий призер Олімпійських ігор у Парижі, народний депутат України:

«Зараз у мене весь комплект медалей, які взагалі бувають. Тобто, бронза, срібло і золото».

Золото Беленюк виборов на Олімпійських іграх у Токіо в 2020 році. Срібним призером став на Олімпіаді в Ріо-де-Жанейро в 2016 році. А бронзу здобув на цьогорічних Олімпійських іграх у Парижі. 

Дітей вразили нагороди та розповіді Беленюка про свою спортивну кар’єру.

Максим Саєнко, вихованець спортивного клубу «Ірпінські вовки»:

«Жан Беленюк боровся вже 24 роки. Що ще цікаве для тебе було? – Те, що золота медаль з Олімпійських ігор, вона не вся із золота».

Назар Мельничук, вихованець спортивного клубу «Ірпінські вовки»:

«Хочу такі самі медалі як у нього. Коли він розказував, як вигравав, то мотивація теж вигравати і заробляти медалі як у нього».

Єгор Куцин, вихованець спортивного клубу «Ірпінські вовки»:

«Дуже сподобалося його побачити. Я дивився як він боровся, займав місця. Мені дуже подобається».

Жан Беленюк, бронзовий призер Олімпійських ігор у Парижі, народний депутат України:

«Це – місія кожного атлета, який добився певних результатів, їздити й по-перше робити роботу для того, щоб більше дітей були зайняті тим чи іншим видом спорту, в даному випадку – це греко-римська боротьба. Плюс, надихати дітей, давати їм мотиваційне натхнення, ділитися  ними своїм досвідом».

Спортивний клуб «Ірпінські вовки» це – єдиний в Ірпені спортклуб з греко-римської боротьби. До того ж абсолютно безкоштовний! Клуб працює вже понад пів року, після того як його відновили, і зараз у ньому навчаються понад 40 учнів у двох вікових категоріях.

Микола Дараган, тренер спортивного клубу «Ірпінські вовки»:

«Ми вже думали може прийдеться ще третю групу організовувати і думати як чергувати молодших діточок. Тому що в них понеділок-середа-п’ятниця, а інші кожного дня тренуються, ну і плюс субота. Як і було, в нас тренування безкоштовні, тому діти які хочуть нехай приходять до нас, записуються, пробують».

Долучитися до зграї «Ірпінських вовків» можуть всі охочі від 6 років. За деталями звертайтеся в дірект спортивного клубу в інстаграмі або телефонуйте за номером – 097 171 49 62.

Читати також