Головна НовиниІрпінь Я переконаний, що тариф на послуги Ірпіньводоканалу можна знизити, — перший заступник Ірпінського міського голови Андрій Кравчук

Я переконаний, що тариф на послуги Ірпіньводоканалу можна знизити, — перший заступник Ірпінського міського голови Андрій Кравчук

Автор: Max

Робоча група з перевірки обґрунтованості підвищення тарифів підтримала запропоновану вартість послуг КП «Ірпіньводоканалу» у розмірі 63,92 грн. Перший заступник Ірпінського міського голови Андрій Кравчук утримався від голосування за новий тариф на послуги Ірпіньводоканалу, оскільки вважає, що його можна знизити. Про це він повідомив у своєму телеграм-каналі. 

«Я утримався під час голосування, оскільки переконаний, що тариф можна знизити. Ми повинні детально проаналізувати штатні розписи та працівників підприємства із зазначенням прізвищ, який так і не було надано керівництвом КП «Ірпіньводоканал». «Таємна завіса» щодо штатного розпису породжує недовіру до його роботи з боку громади. Також керівництво «Ірпіньводоканалу» досі не пояснило нікому, скільки міський бюджет втратив від «здачі» обʼєктів водопостачання у Бучі та Ворзелі. Так само досі немає пояснень, чому Ірпінь не підписує договір з Бучею на транспортування стоків. Наразі немає підстав, щоб виконавчий комітет голосував це рішення. Подальше вивчення структури тарифу дозволить зменшити фінансове навантаження на мешканців Ірпеня. Я буду ініціювати подальші обговорення, щоб знайти шляхи зниження ціни без шкоди для якості послуг», — зазначив Андрій Кравчук.

Далі пропозицію тарифу буде винесено на розгляд виконавчого комітету Ірпінської міської ради на засіданні, яке заплановане на 24 вересня. Учасники виконкому мають ухвалити рішення щодо остаточного розміру тарифу.

Читати також