Головна НовиниІрпінь Ірпінців запрошують взяти участь в обласному турнірі з шахів

Ірпінців запрошують взяти участь в обласному турнірі з шахів

Автор: Max

26 жовтня 2024 року в Ірпені відбудеться Обласний турнір з шахів пам’яті тренера шахово-шашкового клубу Анатолія Нечитайла серед учнівської молоді. Про це повідомили у Молодіжному парламенті Ірпеня.

Очікується, що турнір збере понад сотню шахістів з усієї області, об’єднуючи найталановитіших молодих гравців, які змагатимуться за звання кращого. 

«Ірпінь впевнено крокує до того, щоб стати шаховою столицею Київщини, а в подальшому — й усієї України. Молодіжний парламент Ірпеня в рамках проєкту «Молодіжна спортивна ліга» вже більше року активно організовує та підтримує шахові турніри й інші ініціативи, спрямовані на розвиток інтелектуальних видів спорту серед молоді Ірпінської громади. Шаховий турнір Київщини стане ключовою спортивною подією осені 2024 року. Це можливість для юних стратегів продемонструвати свої навички та позмагатися із сильними суперниками в інтелектуальній боротьбі», — повідомила президентка Молодіжного парламенту Ірпеня Юлія Тишкевич.

Захід відбудеться 26 жовтня 2024 року в місті Ірпінь Київської області. Початок о 10:00.

Для реєстрації заповніть електронну форму ТУТ. Деталі за номером: +380503201241.

Шаховий турнір Київщини проводиться за ініціативи ГО «Молодіжний парламент Ірпеня» спільно з Ірпінською дитячо-юнацькою спортивною школою, Федерацією шахів України, товариством «Відважних» та за підтримки обласної влади Київщини.

Читати також