Головна НовиниІрпінь Михайло Сапон: чекаю тіктокера Маркушина в окопах біля Курська

Михайло Сапон: чекаю тіктокера Маркушина в окопах біля Курська

Автор: Max

Ексначальник відділу архітектури та містобудування виконкому Ірпінської міської ради, діючий військовослужбовець ЗСУ Михайло Сапон закликав мера міста Олександра Маркушина приєднатися до лав ЗСУ.

Про це стало відомо з його відеозвернення, яке він передав до редакції інформаційного агентства ITV, адже знаходиться у Курській області.

Сапон закликав Маркушина не прикриватися бронюванням, не красти гроші з бюджету і запросив мера в окопи біля Курська.

Публікуємо текст звернення без змін:

«Шановна Ірпінська громадо! Я — Михайло Сапон. Кілька років поспіль я працював начальником відділу архітектури та містобудування виконавчого комітету Ірпінської міськради. У лютому-березні 2022 року я брав участь у бойових діях, захищаючи Димер Київської області. Не хизувався цим, не публікував героїчні відосики. Отримав поранення, вижив. Сьогодні я добровільно захищаю нашу державність на передовій у лавах Збройних Сил України. Мені прикро, що тут гинуть сини України, а мій Ірпінь, де я працював, став свідком зарплатного мародерства у міськраді та розкрадання місцевого бюджету.

Поки я тут, мене звинуватили у тому, що я як головний архітектор Ірпеня, не мав права видавати містобудівні умови та обмеження, видані у період з 05.12.2022 року по 25.04.2024 року і ніби-то вони є незаконними. Адже є розпорядження Ірпінського міського голови від 31.10.2022 року №209-о «Про увільнення Сапона Михайла Михайловича від роботи на час проходження військової служби у зв’язку з мобілізацією».

Але якщо я на той час не мав права підписувати документи, то чому тоді мер Ірпеня Олександр Маркушин розписував на мене робочу документацію? Це перше питання до мера Ірпеня Олександра Маркушина — відомого «вояка»-тіктокера, який бере активну участь у боях на теренах фейсбуку та інстаграму у кращому стилі вівцедрюків-кадиривців.

Друге питання. Чому мер Ірпеня вустами своїх радників тільки зараз заговорив про те, що я щось не мав права підписувати?
Чому він про це мовчав, коли просив мене видати містобудівні умови та обмеження на свої комерційні обʼєкти в Ірпені? Можу оприлюднити перелік всіх бізнес-питань нашого героя.

І третє питання. Як архітектор, я дійсно відмовився виконати прохання Маркушина і видати ряд незаконних містобудівних документів.

Якщо «воїн»-тіктокер Маркушин справжній чоловік, то я чекаю чітких його відповідей на три мої питання.

А самого тіктокера Маркушина я чекаю тут, в окопах, біля Курська.

Досить прикриватися бронюванням і красти гроші з бюджету.

Інші мери вже давно на фронті. І без них громади справляються. Слава Україні!».

Читати також