Головна НовиниІрпінь У селах Ірпінської громади відзначили День Незалежності України

У селах Ірпінської громади відзначили День Незалежності України

Автор: Max

Мешканці сіл Михайлівка-Рубежівка та Діброва відзначили 33-річницю Дня Незалежності України. До урочистостей та щирих вітань з нагоди свята приєднався перший заступник Ірпінського міського голови Андрій Кравчук, депутати Ірпінської міської ради Андрій Помазан та Катерина Пасюк.

«Концертна програма на Співочому полі у Михайлівці-Рубежівці, виступи талановитих виконавців вкотре підкреслили незламний дух українського народу. Тут згадували про героїчну оборону Ірпінської громади, вшановували пам’ять загиблих воїнів та висловлювали вдячність Збройним Силам України за захист держави», — розповів перший заступник Ірпінського міського голови Андрій Кравчук.

Photo 2024 08 24 17 22 26

Мешканці села Діброва відзначали одразу два свята: окрім Дня Незалежності України, тут святкували не менш важливе свято – День села.

«Щиро вітаю героїчну Ірпінську громаду з Днем Незалежності України. Принагідно вітаю мешканців села Діброва з Днем села. Важливо не забувати, що наша країна продовжує боротьбу за свою свободу. Але разом ми сильні, і разом ми переможемо», — зазначив Андрій Кравчук.

Читати також