Головна НовиниІрпінь Андрій Кравчук привітав громаду з Днем Незалежності

Андрій Кравчук привітав громаду з Днем Незалежності

Автор: Max

Перший заступник Ірпінського міського голови Андрій Кравчук привітав Ірпінську громаду з Днем Незалежності.

«Сильна. Вільна. Незалежна. Україна відзначає 33-ту річницю Незалежності. 24 серпня 1991 року залишило незабутній слід в історії України. Того дня, під стінами Верховної Ради Української Радянської Соціалістичної Республіки, відбулося важливе засідання, яке закарбувалось у підручниках історії як ключова подія. Саме на цьому засіданні був прийнятий історичний Акт про проголошення незалежності України», — повідомив Кравчук.

Він зазначив, що повномасштабна війна стала жорстоким викликом для державності та черговим випробуванням нашої міцності. У період випробувань та боротьби Ірпінь став символом непохитності та стійкості нації. Місто, яке стало прикладом того, як спільнота може об’єднатися перед обличчям небезпеки та стати могутньою фортецею на захисті столиці та України. 

«Особливі слова вдячності сьогодні належать нашим захисникам – відважним воїнам, які ціною власного життя боронять нашу землю. Волонтери, медики, всі, хто допомагає армії та цивільному населенню, – ви справжні герої. Дякую кожному, хто стоїть пліч-о-пліч з Україною у цей складний час. Разом переможемо», — наголосив Андрій Кравчук.

Читати також