Головна НовиниІрпінь Ще одну багатоповерхівку в Ірпені відновили за Програмою «ВідновиДІМ»

Ще одну багатоповерхівку в Ірпені відновили за Програмою «ВідновиДІМ»

Автор: Max

Ще одну багатоповерхівку в Ірпені відновили за Програмою «ВідновиДІМ». Йдеться про п’ятиповерхівку на вулиці Рильського, ОСББ «Терра Нова 5».

Фонд енергоефективності виплатив цьому ОСББ грант у сумі 834,5 тис грн — 100% вартості будівельних матеріалів та робіт, повідомляють у Фонді.

«Наш будинок кілька разів зазнав пошкоджень внаслідок ворожих обстрілів на початку повномасштабного вторгнення росії. Був посічений уламками снарядів фасад, пошкоджені та вибиті вікна, балкони. Після звільнення Ірпеня ми самостійно, власними силами намагались врятувати дім, шукали скрізь підтримку. Для нас важливо було не допустити подальшого руйнування конструкцій будинку. Потім дізнались про можливості Програми «ВідновиДІМ», подали заявку на участь і зараз маємо відновлений, комфортний та затишний дім. Безмежно вдячні за допомогу та існування такої Програми». — згадує Віта Костяна, голова правління ОСББ «ТЕРРА НОВА 5».

Нагадаємо, грантова програма Фонду енергоефективності «ВідновиДІМ» була запущена в листопаді 2022 року і реалізується за підтримки ЄС у партнерстві з IFC. На Київщині вже понад 70 ОСББ завершили відновлення своїх будинків за цією Програмою.

Читати також