Головна НовиниІрпінь Чим займаються в ірпінському клубі «Дівчата. Діти» (відео)

Чим займаються в ірпінському клубі «Дівчата. Діти» (відео)

Автор: Max

Навесні цього року в Ірпені відкрився сучасний дитячий клуб «Дівчата. Діти». Попри таку назву, цю популярну тусовку відвідують і хлопці. Ярослав долучився до клубу понад тиждень тому.

Ярослав, член ірпінського клубу «Дівчата. Діти»:

«Хороші вихователі, хороше тут все! Прикольний дизайн клубу і дуже цікаві заняття».

Сучасний дитячий простір пропонує відвідувачам насичену програму. Із понеділка по п’ятницю тут відбуваються ігри, лекції та майстер-класи. Їх проводять гості з найрізноманітніших сфер. Цього разу поліцейські навчали дітей виготовляти світловідбивачі. 

Євгенія Іванченко, капітан поліції:

«Зараз усі розуміємо, що скоро осінь, буде раніше темнішати. А безпосередньо використання флікерів воно необхідне в щоденному житті».

Мирослава, членкиня ірпінського клубу «Дівчата. Діти»:

«Мені цей майстер-клас дуже сподобався! Просто я ніколи не зустрічалася з поліцейськими і ніколи такого не робила».

Найбільше вихованцям простору до вподоби ігри.

Володимир, член ірпінського клубу «Дівчата. Діти»:

«Вдома батьки, наприклад, не можуть зі мною зіграти в якусь гру. То можна сюди прийти. Тут багато людей, всі грають чесно, ніхто тобі не піддається. Це саме те, що мені подобається у цьому клубі».

Клуб організувала громадська організація «Дівчата» у межах проєкту «Підтримка дітей та підлітків, що постраждали від війни в Україні». Разом із іграми та розвиваючими заходами тут також можна отримати безкоштовні консультації дитячого психолога. 

Окрім Ірпеня, такі клуби вже працюють у Полтаві та Рівному. У них можуть проводити час усі охочі віком від 5 до 17 років.

Олена Кулик, мобілайзер ірпінського клубу «Дівчата. Діти»:

«У нас усі записи щодня повні. У нас по п’ять заходів на день. У принципі дітей завжди багато. Точно не скажу скільки щодня, але досить багато. Запити є, діти приходять з друзями чому ми дуже радіємо і тішимося».

Заняттям у клубі раді не лише вихованці, а й їхні батьки. Пані Надія тільки-но повернулася із сином в Ірпінь з-за кордону і каже, що цей простір – те, що треба її сину.

Надія, мешканка Ірпеня:

«Зараз школи немає, ми приїхали і перша думка була: чим його зайняти, щоб проводив час із користю. І якраз це місце виконало всі мої побажання».

Якщо вас зацікавив простір – скануйте кюар-код на екрані та підписуйтеся на канал клубу «Дівчата. Діти» у телеграмі! Тут ви можете ознайомитися із анонсами заходів. Щоб записатися на заняття – телефонуйте за номером – +380972200126.

Читати також