Головна НовиниІрпінь В Ірпені триває фестиваль «Тут живе літо» (відео)

В Ірпені триває фестиваль «Тут живе літо» (відео)

Автор: Max

«Тут живе літо» — в Ірпені на базі ліцею «Мрія» триває літній фестиваль. Хочете, щоб Ваші діти активно та корисно провели останній місяць канікул? Приводьте їх сюди. 

Варя, мешканка Ірпеня:

«Мені дуже подобається. Ми малюємо, граємо в активні ігри, проводимо конкурси».

Тут для дітей облаштовано декілька зон: спортбаза з різним спортивним інвентарем, артбаза з творчими заняттями та чілбаза, де є настільні ігри і зручні пуфи для відпочинку. А також на фестиваль запрошують різні організації, які проводять тут лекції, тренінги тощо. Наприклад, сьогодні до дітей завітали представники організації «Upoint».

Долучатися до фестивалю можуть як діти, так і їхні батьки. Ось, наприклад, маленький Олексій прийшов із татом. 

Олександр, мешканець Ірпеня:

«Це прекрасна можливість розвинутися дітям, спробувати якісь заходи, щось нове, цікаве. Вважаю це корисно. Дитині дуже подобається, пробуємо у різне грати, розвиваємося, соціалізуємося».

Також для малих і дорослих тут проводять різні психологічні тренінг. 

Мар’яна Харук, психологиня:

«У нас є програми, які нам надають організатори від ЮНІСЕФ, за якими ми працюємо, і допомагаємо зрозуміти діткам їхні емоції і контролювати їх. Для батьків у нас є програма вихідного дня. Вони приходять у вихідні, ми з ними спілкуємося на ті темі, які їм корисні, які їм потрібні».

Відвідати фестиваль можна з четверга по неділю з 11 ранку до 8 вечора і триватиме він майже місяць, до 26 серпня. Повний розклад дивіться за посиланням: https://www.juniors.org.ua/tut-lito

Ніна Ящук, адміністраторка:

«Я, насправді, дуже вдячна організаторам. Вони подбали про те, щоб діти могли прийти і на якийсь час забути про війну. Організатори надали нам усі матеріали, щоб ми змогли організувати дозвілля дітей на території Ірпінського академічного ліцею «Мрія».

Фестиваль проводить Дитячий фонд ООН — ЮНІСЕФ разом із Всеукраїнською програмою ментальногоздоровя “Ти як?” та громадською організацією “JuniorS” за фінансової підтримки Федеральногоміністерства закордонних справ Німеччини.

Читати також