Головна НовиниІрпінь В Ірпені розвінчували міфи про грудне вигодовування (відео)

В Ірпені розвінчували міфи про грудне вигодовування (відео)

Автор: Max

Ольга, мешканка Ірпеня:

«Коли народжується дитина, особливо, якщо вона перша в сім’ї і перша онука, то бабусі починають розказувати як правильно. Як садити, годувати, пеленати і так далі».

Як немовляті можуть нашкодити поради родичів? Що робити, коли дитина погано їсть? Як правильно її годувати? Ці та безліч інших питань обговорювали у парку «Центральний» в Ірпені. 

Із нагоди Міжнародного тижня підтримки грудного вигодовування тут провели масштабне пізнавальне сімейне свято.

Олена, мешканка Ірпеня: 

«Цікаво. Цікаво дізнатися нову інформацію, щоб дітки поспілкувалися між собою. Всім задоволені, всім дякуємо за організацію таких подій в такі тяжкі часи. Це дуже круто».

Усі присутні могли знайти справу до душі. Займалися йогою, гралися, малювали, фотографувалися та спілкуватися на різноманітних лекціях. Розвінчували міфи та стереотипи. Новоспечених і майбутніх мам навчали тонкощам грудного вигодовування.

Христина Мазурок, членкиня Української академії медицини грудного вигодовування, власниця «Milk mama club»:

«Ми часто бачимо, що мама прикладає дитину ось таким чином, і голівка западає, і дитина десь там губиться».

Олена, мешканка Ірпеня:

«Народжувати мені за два тижні. Прийшла підготуватися, про грудне вигодовування дізнатися як це правильно робити, які бувають нюанси, як правильно налаштувати післяпологове годування».

Цей захід для ірпінців організував Міжнародний медичний корпус.

Ірина Сорока, представниця Міжнародного медичного корпусу:

«У нас ще будуть локації у Ворзелі та Бучі 7 і 8 серпня. Так що всіх, хто нас будуть бачити і чути, запрошуємо на цей захід. Буде дуже цікаво. Всі зможуть отримати багато корисної інформації, практичних навичок».

А Служба у справах дітей та сім’ї Ірпінської міської ради з нагоди Міжнародного тижня підтримки грудного вигодовування передала ірпінським матусям дитяче харчування.

Анжела-Ангеліна Дордюк, начальниця служби у справах дітей та сім’ї Ірпінської міської ради:

«Дуже радісно бачити в одному місці таке скупчення мам із малесенькими дітками, з візочками. Я завжди кажу, що я захоплююся жінкою, тому що тільки жіночий організм може з нуля створити людину. І класно, що є організації, які займаються підтримкою цих жінок і цих діток».

Читати також