Головна НовиниІрпінь В Ірпені провели фотосесію за донат (відео)

В Ірпені провели фотосесію за донат (відео)

Автор: Max

Яскраві літні світлини за донат для ЗСУ. Поруч із ірпінською міською бібліотекою – благодійна фотосесія. Задонатити та пофотографуватися прийшло чимало ірпінців.

Олена, мешканка Ірпеня:

«Учора побачила в фейсбуці публікацію і запланувала цілеспрямовано сюди прийти сьогодні, тому що така можливість – це супер».

Олександра, мешканка Ірпеня:

«Не брала ніколи участь в такому заході. Фотографуватися люблю, тому з радістю прийняла участь. На мою думку, це дуже правильно і дуже добре, що всі люди об’єднуються та стараються допомагати нашим Збройним Силам».

Благодійну фотосесію організували: відділ культури Ірпінської міської ради та ГО «Асоціація жінок України «ДІЯ» Приірпіння». Усі виручені кошти підуть на тепловізор для 80-ї бригади. Саме на нього зараз збирає благодійна організація «Фундація добрих справ».

Надія Філімонова-Скрипка, голова БО «Фундація добрих справ»:

«Дізнавшись про таку можливість, про благодійну фотосесію ми звернулися із проханням, щоб виручені кошти були направлені саме на закриття цього запиту і ми змогли якнайшвидше купити хлопцям тепловізор».

Учасники заходу фотографувалися біля банера з українською вишивкою. Свої образи доповнювали різноманітними прикрасами. Вони – із власної колекції начальниці відділу культури Євгенії Антонюк.

Євгенія Антонюк, начальниця відділу культури, національностей і релігій Ірпінської міської ради:

«Я сьогодні щиро рада, що можу, по-перше, поділитися творчим здобутком тих людей, які доклали зусиль, аби це створити. А ще я сьогодні на кожну прикрасу подивилася по-новому. Тому що одна справа бачити себе в ній, а інша – бачити її на комусь іншому».

Фотографувала за донати для захисників ірпінська фотографиня Інна Міщенко. Дівчина каже, це не перша і не остання її благодійна фотосесія.

Інна Міщенко, фотографиня:

«За допомогою Євгенії Петрівни – моєї начальниці, люди долучилися до такої яскравої акції, залишили собі на згадку світлини і допомогли нашим воїнам. Тому, якщо у нас ще з’являться фантазії як бути корисними, то звичайно будемо робити».

Читати також