Головна НовиниІрпінь Освітяни Ірпінської громади подали анкети для участі у конкурсі Національної премії Global Teacher Prize Ukraine 2024 

Освітяни Ірпінської громади подали анкети для участі у конкурсі Національної премії Global Teacher Prize Ukraine 2024 

Автор: Max

Освітяни Ірпінської громади подали анкети для участі у конкурсі Національної премії Global Teacher Prize Ukraine 2024. Про це повідомляє Центр ПРПП Ірпінської міської ради.

Щорічний захід проводиться для вчителів та вихователів, які зробили видатний внесок у професію. 

Головний переможець отримає 1 мільйон гривень для власного освітнього проєкту та вирушить у подорож на Світову премію Global Teacher Prize. 

Від закладів освіти Ірпінської громади подали анкети для участі в конкурсі: 

1) Наталія Олійник, вчитель англійської мови Ірпінського гуманітарного ліцею «Лінгвіст» імені Заріфи Алієвої в номінації «Вчителі»;

2) Юлія Стовбурова, вихователь закладу дошкільної освіти /8 «Колібрі» в номінації «Дошкілля». 

Відбір заявок триватиме до 7 серпня, після чого організатор Премії — громадська спілка «Освіторія» — обере 50 претендентів. 

Цьогоріч Тетяна Сушко, вчитель початкових класів, української мови та літератури Ірпінського гуманітарного ліцею «Лінгвіст» імені Заріфи Алієвої долучилася до волонтерських офісів оцінювання анкет вчителів. 

До 27 серпня представники незалежних освітніх організацій та фіналісти попередніх років проведуть інтервʼю з відібраними учасниками, а 1 вересня буде урочисто оголошено ТОП-10 фіналістів Премії. 

У період з 12 по 15 вересня експертне журі Премії оцінюватиме педагогічну майстерність фіналісті і після таємного голосування визначить переможця.

Читати також